Estadisticas web

Acceso clientes

Redes Sociales

ELIMINEM LA CLÀUSULA SÒL DE LA SEVA HIPOTECA

ELIMINEM LA CLÀUSULA SÒL DE LA TEVA HIPOTECA

A SANS ADVOCATS, som especialistes en reclamacions, contra la mala pràctica bancària.

Volem destacar el paper que en els últims temps estan adquirint les accions contra les entitats financeres, per l'anul•lació de les "CLÀUSULES SÒL", introduïdes per les entitats financeres en les escriptures públiques de préstec hipotecari, per tal d'establir un límit mínim en el interès a pagar pel consumidor.

SANS ADVOCATS, està obtenint excel•lents resultats tant en la negociació extrajudicial com en l'acció judicial contra aquests tipus de clàusules, aconseguint l’ANUL.LACIÓ DE LA CLÀUSULA TERRA, així com la RESTITUCIÓ DE LES QUANTITATS PAGADES DE MÉS, a raó d'aquesta clàusula.

Tenint en compte l'èxit que a SANS ADVOCATS tenim en aquest tipus de procediments, cobrem els nostres honoraris de la imposició de les costes judicials al contrari, el que vol dir, que és la financera demandada qui abona totes les despeses, de forma que al client EL PROCEDIMENT NO LI SUPOSA CAP COST.

Per poder dur a terme la reclamació judicial cal que de forma prèvia es fem un estudi personalitzat de viabilitat sobre l'assumpte. Aquest estudi el realitzem sense cap cost per a vostè.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta, l'atendrem amb molt de gust al telèfon 977.721.271.

2024  SANSADVOCATS    - Diseñado y alojado por M2estudio